Det är snart dags för årets klubbmästerskap! Detta arrangeras i samband med årets vårfinal som äger rum den 29/4.

Livia Walter i konståkningsgrupp M och Minea Gylling i konståkningsgrupp M3 är två av våra duktiga konståkare som kommer att delta på klubbmästerskapet!

Intervju med Livia:

2018-04-10 15.09.47

Livia, vad har du för mål med klubbmästerskapet? – Mitt mål är att göra ett rent program. Jag hoppas särskilt att det går bra med min 2S (dubbel salchow) som jag har tränat mycket på under vintern. Jag gjorde nyligen testet Fri 3 och då fick jag rest på just 2S.
Hur förbereder du dig inför klubbmästerskapet? – Jag brukar försöka att hoppa igenom alla hopp på mina träningar. Detta är bra för att bli säker på hoppen.
Hur har det gått i övrigt under säsongen, är det något särskilt du är nöjd med? – Jag är nöjd med att jag har klarat mina dubbelhopp många gånger. Det känns också bra att jag har klarat många av de mål som vi satte upp tidigare.
Slutligen, har du någon idol eller förebild inom konståkningen? – Ja, Anita Östlund, och så Joshi och Victoria Helgesson.

Tack Livia för intervjun!

Intervju med Minea:
2018-04-10 15.09.02-1
Minea, jag förstår att du har ett nytt program? – Ja, jag har musik från filmen “Brave”, en låt som heter “Touch the sky”, och jag känner mig ganska säker på mitt program. Jag har Madeleine Holmqvist som tränare och det fungerar väldigt bra.
Har du gjort många tävlingar hittills? – Nej, min allra första tävling blir i Borås den 21-22 april, och sedan är det klubbmästerskapet som blir min andra tävling.
Finns det något särskilt under säsongen som du är nöjd med? – Ja, jag är särskilt nöjd med mitt julgranssteg.

Och slutligen, har du någon idol inom konståkningen? – Ja, Anita Östlund.

Stort tack även till Minea för intervjun!