JULSHOW 2017

Med en härlig känsla av jul, mycket glädje och en stor portion charm presenterade Lerums Konståkningsklubb årets julföreställning på is En julsaga.

juls07how

2017 års julshow var mer påkostad än någonsin. I en kavalkad, under temat en julsaga, gestaltade klubbens åkare från de yngsta till de äldsta många kända berättelser med inspiration från kända Disneyfilmer och klassiska sagor – Aladdin och den underbara lampan, Djungelboken, Peter Pan, Lejonkungen och Skönheten och odjuret. Publiken bjöds också på nummer ur historierna Superhjältar, Snövit och de sju dvärgarna, Pochahontas, Den lilla sjöjungfrun, Rapunzel, Frost och Aristocats. Söndagens föreställning inleddes också med att skridskoskolan visade upp sina kunskaper.

Torsdagen den 7 december genomfördes tre fantastiska föreställningar för drygt 800 elever från Lerums skolor och förskolor. Söndagen den 10 december genomfördes ytterligare två föreställningar inför en rekordstor publik. Söndagens första föreställning filmades.

 

Se hela föreställningen – klicka här.

jul05

Se bilder från 7 december – klicka här.  

Nytt för i år var att åkarna fick mer tid i rampljuset och alla som medverkade var med i minst två nummer. Bakom varje nummer låg många timmars planering och träning både på isen och utanför. Många engagerade föräldrar har hjälpt till med allt från att skapa en fantastisk kuliss och vackra dräkter, till att vara funktionärer under föreställningarna, och har på så sätt bidragit till att årets show har kunnat genomföras.

Årets show är skapad av klubbens tränare Madeleine Holmquist, Girts Jekabsons, Adina Samuelsson och Emmy Nilsson under ledning av Sofia Göransson. Film Adam Ihse, foto Adam Ihse, Cecilia Ihse och Karin Sundell.

jul04

Fler bilder ur föreställningen En julsaga

juls03how                    juls01how

 

juls04how              jul06

 

AAI39146          jul03

 

jul02

 

julaffisch 171118