SHOW 2018/2019

Mamma Mia på is! Vilken Show!

Inför ett fullsatt Vättlehallen genomfördes en sprakande vårshow av våra fantastiska åkare. Vi fick härliga uppvisningar till tonerna av klassiska Abba-låtar som Waterloo, Take a Chance on Me, Thank you For the Music, Voulez-Vous,  Money Money Money och mycket mer. Showen inleddes också med ett stämningsfullt nummer som ingick i uppvisningsshowen under vårens Elitseriefinal, som bland annat arrangerades av Lerums konståkningsklubb,, och den avslutades med det vinnande bidraget Willy Wonka av årets upplaga av showtävlingen Den Gyllene Skridskon.

IMG_1672

Album 1 vårshow

vårshow affisch ok lr

I julshowen 2018 var det mer jul än någonsin. Julgranen var tänd, brasan sprakade i spisen och renen Rudolf hade villat bort sig och behövde hjälp att hitta hem.

Julshow2018_advent    LKK_se_film_Julshow_2018

Föreställningen Har du sett Rudolf? Innehöll mycket julstämning och det mesta som vi brukar förknippa med julen – adventsstjärnor, sockerbagare, pepparkakor, julgranar, julänglar och julbadare, men också busiga snögubbar och ett stämningsfullt luciatåg. Här fanns också tomten och hans nissar i tomtens verkstad och små dansande möss. Torsdag 29 november gavs tre skolföreställningar för cirka 850 elever och lärare från Lerums skolor. Söndag den 2 december genomfördes ytterligare två föreställningar för en mycket stor publik. Den första föreställning inleddes med skridskoskolans uppvisning.

Fotoalbum från julshowen Har du sett Rudolf?

Album 1 julshow    Album 2 julshow

2018 års julshow var skapad av klubbens tränare Sofia Göransson och Madeleine Holmqvist. Film Adam Ihse och foto Karin Sundell. Observera: Vill du se hela filmen, ladda ner den eller lägg till den i Dropbox. 

Julshow2018_Rudolf
I rollen som Rudolf: Albin Samuelsson

181105 julshowsaffisch web 2