SHOW 2018/2019

Mamma Mia på is! Vilken Show!

Inför ett fullsatt Vättlehallen genomfördes en sprakande vårshow av våra fantastiska åkare. Vi fick härliga uppvisningar till tonerna av klassiska Abba-låtar som Waterloo, Take a Chance on Me, Thank you For the Music, Voulez-Vous,  Money Money Money och mycket mer. Showen inleddes också med ett stämningsfullt nummer som ingick i uppvisningsshowen under vårens Elitseriefinal, som bland annat arrangerades av Lerums konståkningsklubb,, och den avslutades med det vinnande bidraget Willy Wonka av årets upplaga av showtävlingen Den Gyllene Skridskon.

IMG_1672

Se showen Mamma Mia på is

Gå in på länkarna nedan och se alla nummer från showen!

Invigningsnummer Elitseriefinalen

Invigningstal Li Kerren

Super trouper

Dancing queen

Thank you for the music

Take a chance on me

Honey honey

Waterloo

Money money money

Gimme gimme gimme

Does your mother know

Voulez vous

I kissed the teacher

The winner takes it all

GKK Synchro 

Kalle och chokladfabriken

Avslutningsnummer alla grupper

Album 1 vårshow

vårshow affisch ok lr

Julshowen Var är Rudolf?

I julshowen 2018 var det mer jul än någonsin. Julgranen var tänd, brasan sprakade i spisen och renen Rudolf hade villat bort sig och behövde hjälp att hitta hem.

Julshow2018_advent    LKK_se_film_Julshow_2018

Föreställningen Har du sett Rudolf? Innehöll mycket julstämning och det mesta som vi brukar förknippa med julen – adventsstjärnor, sockerbagare, pepparkakor, julgranar, julänglar och julbadare, men också busiga snögubbar och ett stämningsfullt luciatåg. Här fanns också tomten och hans nissar i tomtens verkstad och små dansande möss. Torsdag 29 november gavs tre skolföreställningar för cirka 850 elever och lärare från Lerums skolor. Söndag den 2 december genomfördes ytterligare två föreställningar för en mycket stor publik. Den första föreställning inleddes med skridskoskolans uppvisning.

Fotoalbum från julshowen Har du sett Rudolf?

Album 1 julshow    Album 2 julshow

2018 års julshow var skapad av klubbens tränare Sofia Göransson och Madeleine Holmqvist. Film Adam Ihse och foto Karin Sundell. Observera: Vill du se hela filmen, ladda ner den eller lägg till den i Dropbox. 

Julshow2018_Rudolf
I rollen som Rudolf: Albin Samuelsson

181105 julshowsaffisch web 2