SHOW 2020/2021

Den här säsongen visar vi våra shower digitalt. Beställ din biljett!

Välkomna till Lerums Konståkningsklubbs vårshow 2021!

Lerums Konståkningsklubbs traditionella jul- och vårshower är ett viktigt inslag i klubbens verksamhet och ett stort event för alla våra åkare, och en stor publik har återvänt för att se showerna år efter år. Vi hoppas förstås att vi kan ses snart i ishallen men tills dess bjuder vi på våra sprakande shower i digital version!

Showen har premiär fredagen den 7 maj kl. 19.00 och du kan nu förhandsköpa biljett till showen! Det finns inga begränsningar i antalet åskådare – alla kan köpa biljett i form av en länk till webbsändningen.

(Obs – man kan alltså se webbsändningen på premiärdagen den 7 maj när länken skickas ut, men man kan givetvis också se den vid ett senare tillfälle! Man kan även ladda ner en fil med hela showen till sin egen dator och se den precis när man vill, hur många gånger som helst!)

För att beställa biljett till webbsändningen, klicka på denna länkEfter anmälan betalar man avgiften (150 kr) via swish. I biljettpriset ingår lottsedel till utlottning av fem fina sminkväskor enligt bilden, som man alltså kan vinna om man köper biljett!

unnamed