SHOW

Varje år har Lerums Konståkningsklubb uppvisningsshower för allmänheten. Då deltar alla föreningens åkare från akademi till elit. Återkommande inslag är den årliga julshowen och vårshowen.

kboebeoiepagfbhl
Foto: Bernt Seipl

Vårshow – Mamma Mia på is! 

vårshow affisch ok lr

Inför ett fullsatt Vättlehallen genomfördes en sprakande vårshow av våra fantastiska åkare. Vi fick härliga uppvisningar till tonerna av klassiska Abba-låtar som Waterloo, Take a Chance on Me, Thank you For the Music, Voulez-Vous,  Money Money Money och mycket mer. Showen inleddes också med ett stämningsfullt nummer som ingick i uppvisningsshowen under vårens Elitseriefinal, som bland annat arrangerades av Lerums konståkningsklubb,, och den avslutades med det vinnande bidraget Willy Wonka av årets upplaga av showtävlingen Den Gyllene Skridskon.

Show Söndag (25)  Show Söndag (13)  Show Söndag (80)
Foto: Bernt Seipl 

Showverksamhet

Våra shower är ett viktigt inslag i föreningens verksamhet som visar på den bredd som finns från skridskoskolan till den hårt satsande eliten. Varje show har ett tema och skapas av våra tränare. Bakom varje nummer i våra shower ligger många timmars träning och hårt arbete både på isen och utanför. Till varje show skapas fantasifulla kulisser och vackra dräkter och många föräldrar engageras för att vi ska kunna göra varje föreställning till en festlig isshow.

julshow-affisch-ok-lr    affisch vårshow 170405 lr    julaffisch 171118 

juls01how   juls04how
Bilder från julshowen 2017 “En vintersaga”.

Showgrupp

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp består av åkare från flera konståkningsgrupper. Showgruppen tränar kontinuerligt och har uppvisningar för allmänheten men också vid mer speciella tillfällen som till exempel sponsorevent. Showgruppen bidrar till en stärkt social sammanhållning såväl inom som mellan konståkningsgrupperna. Den skapar också glädje och samarbete mellan åkare och tränare.

IMG_5795

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp vann Gyllene Skridskon 2019 med numret Willy Wonka. Gruppen tog också hem guldet i 2018 års showtävling med numret The Greatest Showman.

Showstyrgruppen

Genomförandet av våra shower samordnas och organiseras av föreningens showstyrgrupp, e-post: styrgruppen.lkk@gmail.com