SHOW

Varje år har Lerums Konståkningsklubb uppvisningsshower för allmänheten. Då deltar alla föreningens åkare från akademi till elit. Återkommande inslag är den årliga julshowen och vårshowen.

Show Elitseriefinalen 2019

Den 12–14 april är det Elitseriefinalen i Frölundaborg isstadion. Fredag 12 april invigs Elitseriefinalen med tal och uppvisning. Under lördagen och söndagen är de arrangerande klubbarna Lerums Konståkningsklubb och Göteborgs Isdansklubb givetvis på plats med en stor och spektakulär isshow, där många av klubbarnas åkare ingår. Isshowerna följer direkt när tävlingarna avslutats. I showerna ingår också uppvisningsåk av alla medaljörerna i juniorklassen och seniorklassen. Lerums konståkningsklubbs showgrupp deltar under följande tider:

  • Fredag 12 april kl 17.30: Invigning av Elitseriefinalen 2019.
  • Lördag 13 april kl 17.00: Isshow med uppvisningsåk av alla medaljörer i juniorklasserna.
  • Söndag 14 april kl 17.00: Isshow med uppvisningsåk av alla medaljörerna i seniorklasserna.

Biljettförsäljning till Elitseriefinalen sker via GotEvent. Heldagsbiljetter gäller både till tävlingen och efterföljande isshow. Separata biljetter finns också till isshowerna på lördagen och söndagen.

Läs mer om Elitseriefinalen på www.elitseriefinalen.se. Följ gärna Elitseriefinalen 2019 på Facebook och Instagram.

Show1_2019

Vårshow 2019

Nu är planeringen igång för Lerums Konståkningsklubbs vårshow som går av stapeln söndag 28 april. Mer information om showen kommer.

juls01how    juls04how
Bilder från julshowen 2017 “En vintersaga”.

Showverksamhet

Våra shower är ett viktigt inslag i föreningens verksamhet som visar på den bredd som finns från skridskoskolan till den hårt satsande eliten. Varje show har ett tema och skapas av våra tränare. Bakom varje nummer i våra shower ligger många timmars träning och hårt arbete både på isen och utanför. Till varje show skapas fantasifulla kulisser och vackra dräkter och många föräldrar engageras för att vi ska kunna göra varje föreställning till en festlig isshow.

julshow-affisch-ok-lr    affisch vårshow 170405 lr    julaffisch 171118 

Showgrupp

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp består av åkare från flera konståkningsgrupper. Showgruppen tränar kontinuerligt och har uppvisningar för allmänheten men också vid mer speciella tillfällen som till exempel sponsorevent. Showgruppen bidrar till en stärkt social sammanhållning såväl inom som mellan konståkningsgrupperna. Den skapar också glädje och samarbete mellan åkare och tränare.

Uppvisning showgruppen

  • Göteborgs Konståkningsförbunds showtävling Gyllene Skridskon den 9 april 2019
  • Isshow under elitseriefinalen den 12–14 april 2019
  • Lerums konståkningsklubbs vårshow i Vättlehallen den 28 april 2019

Det segrande Lerums KK-laget!

Showstyrgruppen

Genomförandet av våra shower samordnas och organiseras av föreningens showstyrgrupp som består av Åsa Fredriksson och Lotta Wermelin.
E-post: styrgruppen.lkk@gmail.com