SHOW

Varje år har Lerums Konståkningsklubb uppvisningsshower för allmänheten. Då deltar alla föreningens åkare från akademien till eliten. Återkommande inslag är den årliga julshowen och vårshowen.

juls01how    juls04how
Bilder från julshowen 2017 “En vintersaga”.

Showverksamhet

Våra shower är ett viktigt inslag i föreningens verksamhet som visar på den bredd som finns från skridskoskolan till den hårt satsande eliten. Varje show har ett tema och skapas av våra tränare. Bakom varje nummer i våra shower ligger många timmars träning och hårt arbete både på isen och utanför. Till varje show skapas fantasifulla kulisser och vackra dräkter och många föräldrar engageras för att vi ska kunna göra varje föreställning till en festlig isshow.

julshow-affisch-ok-lr    affisch vårshow 170405 lr    julaffisch 171118 

Showgrupp

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp består av åkare från flera konståkningsgrupper. Showgruppen tränar kontinuerligt och har uppvisningar för allmänheten men också vid mer speciella tillfällen som till exempel sponsorevent. Showgruppen bidrar till en stärkt social sammanhållning såväl inom som mellan konståkningsgrupperna. Den skapar också glädje och samarbete mellan åkare och tränare.

Uppvisning showgruppen

  • Lördagen den 17 november 2018 var det isshow i Puahallen, Vårgårda. Vi tackar alla som var med och gjorde detta till ett lyckat event: Vårgårda fortsättningsgrupper, GKK Synchro, showgruppen, elitserieåkare, Vårgårda HC, tränare, funktionärer och alla engagerade besökare!  Med detta event ville vi visa upp vår fina skridsko- och konståkningsverksamhet i Vårgårda. Nu vill vi utveckla verksamheten med fler deltagare och fler sponsorer för att forma en bredare Vårgårda Konståkningsverksamhet.

program vårgårda tack 2

  • Göteborgs Konståkningsförbunds showtävling Gyllene Skridskon den 9 april 2019
  • Våruppvisning under elitseriefinalen den 13-15 april 2019
  • Lerums konståkningsklubbs vårshow i Vättlehallen den 28 april 2019

Det segrande Lerums KK-laget!

Showstyrgruppen

Genomförandet av våra shower samordnas och organiseras av föreningens showstyrgrupp som består av Åsa Fredriksson och Lotta Wermelin.
E-post: styrgruppen.lkk@gmail.com