SHOW

Varje år har Lerums Konståkningsklubb uppvisningsshower för allmänheten. Då deltar alla föreningens åkare från akademi till elit. Återkommande inslag är den årliga julshowen och vårshowen.

Med anledning av utvecklingen av Covid-19 kommer klubbens vårshow som var planerad till söndag 26 april enbart att vara tillgänglig via webb och mot en kostnad av 150 kr. För klubben ger våra shower ett viktigt tillskott till föreningen så att vi kan fortsätta bedriva vår fina verksamhet. Mer information om hur du betalar och kan ta del av showen kommer.

kboebeoiepagfbhl
Foto: Bernt Seipl

Läs mer om vår showgrupp längre ned på sidan.

Show Söndag (25)  Show Söndag (13)
Foto: Bernt Seipl 

Showverksamhet

Våra shower är ett viktigt inslag i föreningens verksamhet som visar på den bredd som finns från skridskoskolan till den hårt satsande eliten. Varje show har ett tema och skapas av våra tränare. Bakom varje nummer i våra shower ligger många timmars träning och hårt arbete både på isen och utanför. Till varje show skapas fantasifulla kulisser och vackra dräkter och många föräldrar engageras för att vi ska kunna göra varje föreställning till en festlig isshow.

julshow-affisch-ok-lr    affisch vårshow 170405 lr    julaffisch 171118 

juls01how   juls04how
Bilder från julshowen 2017 “En vintersaga”.

Showgrupp

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp består av åkare från flera konståkningsgrupper. Showgruppen tränar kontinuerligt och har uppvisningar för allmänheten men också vid mer speciella tillfällen som till exempel sponsorevent. Showgruppen bidrar till en stärkt social sammanhållning såväl inom som mellan konståkningsgrupperna. Den skapar också glädje och samarbete mellan åkare och tränare. Ansvarig tränare säsongen 2019/2020 är Sandra Lööf.

IMG_5795

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp vann Gyllene Skridskon 2019 med numret Willy Wonka. Gruppen tog också hem guldet i 2018 års showtävling med numret The Greatest Showman.

Showstyrgruppen

Genomförandet av våra shower samordnas och organiseras av föreningens showstyrgrupp, e-post: styrgruppen.lkk@gmail.com