SHOW

Varje år har Lerums Konståkningsklubb uppvisningsshower för allmänheten. Då deltar alla föreningens åkare från akademien till eliten. Återkommande inslag är den årliga julshowen och vårshowen. Nu har Lerums Konståkningsklubb glädjen att presentera årets julshow på is – Har du sett Rudolf? 

181105 julshowsaffisch web 2

 • Julshow för förskolor och skolor torsdag den 29 november.
  Tre föreställningar: kl 09.00, 10.30 och 13.00.
  Kostnad 10 kr/elev. Lärare medföljer kostnadsfritt.

Anmälan för skolor och förskolor 

Nu kan du också förboka biljetter till föreställningarna för allmänheten den 2/12 av årets julshow! Vi har två föreställningar den 2/12:

 • Kl 17.00:  Kostnad 100 kr/person, barn under 7 år 10 kr. Showen startar med skridskoskolans uppvisning.
 • Kl 19.00: Kostnad 150 kr/person, barn under 7 år 20 kr. I priset ingår fika för vuxna och barn. Till den här föreställningen bjuder vi även in sponsorer, samarbetspartners samt VIP-gäster. Föreställningen inkluderar inte skridskoskolan.

Vår julshow brukar vara populär och välbesökt! Den första föreställningen brukar vara fullsatt. Har du möjlighet så kom gärna till vår andra föreställning kl 19.00.

Du bokar dina biljetter på denna länk! Du får då ett svarsmail med anvisningar om betalning av biljetterna. Obs – i beställningen anger du ett personligt lösenord som du sedan uppger när du löser in biljetterna i biljettkassan den 2/12!

juls01how    juls04how
Bilder från julshowen 2017 “En vintersaga”.

Showverksamhet

Våra shower är ett viktigt inslag i föreningens verksamhet som visar på den bredd som finns från skridskoskolan till den hårt satsande eliten. Varje show har ett tema och skapas av våra tränare. Bakom varje nummer i våra shower ligger många timmars träning och hårt arbete både på isen och utanför. Till varje show skapas fantasifulla kulisser och vackra dräkter och många föräldrar engageras för att vi ska kunna göra varje föreställning till en festlig isshow.

julshow-affisch-ok-lr    affisch vårshow 170405 lr    julaffisch 171118 

Showgrupp

Lerums Konståkningsklubbs showgrupp består av åkare från flera konståkningsgrupper. Showgruppen tränar kontinuerligt och har uppvisningar för allmänheten men också vid mer speciella tillfällen som till exempel sponsorevent. Showgruppen bidrar till en stärkt social sammanhållning såväl inom som mellan konståkningsgrupperna. Den skapar också glädje och samarbete mellan åkare och tränare.

Uppvisning showgruppen

 • Sponsorevent – Show på is! – i Puahallen, Vårgårda lördag den 17 november 13.00-14.30. Fri entré. Med detta event vill vi visa upp vår fina skridsko- och konståkningsverksamhet i Vårgårda. Nu vill vi utveckla verksamheten med fler deltagare och fler sponsorer för att forma en bredare Vårgårda Konståkningsverksamhet.

Vårgårda sponsorevent 17 november 2018

 • Göteborgs Konståkningsförbunds showtävling Gyllene Skridskon den 9 april 2019
 • Våruppvisning under elitseriefinalen den 13-15 april 2019
 • Lerums konståkningsklubbs vårshow i Vättlehallen den 28 april 2019

Det segrande Lerums KK-laget!

Showstyrgruppen

Genomförandet av våra shower samordnas och organiseras av föreningens showstyrgrupp som består av Åsa Fredriksson och Lotta Wermelin.
E-post: styrgruppen.lkk@gmail.com