Dags för anmälan till programgenomgång 20/3!

Klubben kommer att anordna en programgenomgång i Vårgårda lördagen den 20/3. Programgenomgången är öppen för alla klubbens stjärn-, A- och B-åkare.

Detta är ett jättebra tillfälle för alla åkare att delta med sina program. Vi kommer att ha domare på plats för att ge bedömning till var och en. Varje åkare kommer dessutom att filmas. Alla får alltså en film av god kvalitet för att i efterhand kunna analysera sin åkning, eller helt enkelt som ett kul minne från dagen.

Avgiften är 150 kr (Obs – 250 kr för de åkare som deltar med både kortprogram och friåkning), vilket är ett självkostnadspris som syftar till att täcka våra utlägg för domare och tränarbemanning. Betalningen av avgiften görs på plats, via swish.

Vi hoppas att så många som möjligt av våra åkare kan delta! På grund av covid-restriktionerna kan tyvärr inte föräldrar vara närvarande som publik, men alla får ju en film av sina åk som man kan titta på i efterhand.

För anmälan till denna programgenomgång, klicka på denna länk! (Obs – ni som har både kortprogram och friåkning, vänligen markera vilket eller vilka program ni vill delta med!)

Vi förlänger sista anmälningsdagen till den 17/3!