Elitseriefinalen 2019 arrangeras av Lerums KK och Göteborgs Isdansklubb!

Vi har glädjen att meddela att 2019 års upplaga av Svenska Konståkningsförbundets Elitseriefinal kommer att arrangeras av Lerums KK tillsammans med Göteborgs Isdansklubb som medarrangör!

Elitseriefinalen är tillsammans med SM det största nationella konståkningsarrangemanget i Sverige. Vi är förstås mycket stolta och nöjda över att ha fått förtroendet att anordna denna tävling, dit de absolut bästa konståkarna i Sverige har möjlighet att kvala via sina resultat på Elitserien, SM och vissa internationella tävlingar under en tävlingssäsong.

Elitiseriefinalen 2019 kommer att arrangeras i Frölundaborgs isstadion i Göteborg den 12-14 april 2019. Det var länge sedan Göteborg hade ett så stort nationellt arrangemang. Lerums KK och Göteborgs Isdansklubb kommer tillsammans att göra sitt yttersta för att göra Elitseriefinalen 2019 till en riktigt minnesvärd och högklassig tävling! Inte minst har vi nu en möjlighet att sprida och marknadsföra vår sport i Göteborg och Västsverige, för att verkligen sätta konståkningen och våra klubbar på kartan.

Arbetet med Elitseriefinalen 2019 kommer att starta upp redan under sommaren. Elitseriefinalen är ett stort arrangemang och det kommer att behövas insatser från alla medlemmar i våra två klubbar för att ro detta i hamn. Och det ska vi klara!

Mer information om Elitseriefinalen 2019 följer inom kort!