Påminnelse om vårshowen “Talang på is”!

Påminnelse om Lerums Konståkningsklubbs vårshow 2020 “Talang på is”! 

Kom ihåg att förhandsköpa biljett till årets vårshow! Som tidigare meddelats kommer hela showen att webbsändas, och du kan nu köpa en biljett som ger en länk till att kunna se showen. Observera att man är inte begränsad till att se showen ett visst klockslag! Vi skickar ut länken till alla som köpt biljett den 28 april 19.00, och man får förstås titta på den när man vill. (Man kan även ladda ner en fil med hela showen till sin egen dator och se den när man vill!)

Biljett köper du via denna länk!

Försäljningen av lotter har nu avslutats! Lottdragningen och presentation av vinnarna kommer att visas på webbsändningen!

En nytillkommen bonus – förutom showen kommer vi att visa nya, inspelade tävlingsåk av våra två SM-medaljörer Emelie Nordqvist och Albin Samuelsson!

Angående vårt lotteri, vänligen notera att 6:e priset och 7:e priset inte kommer att bli entrébiljetter till Liseberg, eftersom man skjutit upp premiären på Liseberg. Men det blir andra åtråvärda priser istället!

Vi passar på här igen att tacka våra sponsorer Frölunda Lilla SaluhallSaddler Scandinavia och Lerumsdelikatessen för att de bidrar med vinster till vårt isshowslotteri.

Hjärtligt välkomna till “Talang på is” – Lerums KK:s vårshow på is 2020!

Orange Red Glowing Pylons Cement Concrete Hallway Tunnel Corrido