Rapport från Elitseriefinalen!

Årets upplaga av Elitseriefinalen arrangerades av Lerums KK, tillsammans med Göteborgs Isdansklubb, i Frölundaborg helgen 12-14 april. Tävlingen blev en fin avslutning på den svenska konståkningssäsongen och en framgång både för vår klubb och för vår sport. Genom att arrangera Elitseriefinalen i Göteborg lyckades vi nå ut till bredare kretsar än vanligt. Tävlingen uppmärksammades också både i bl.a. Göteborgs-Posten (se artikel här) och Lerums Tidning (se artikel här).

Vad beträffar Lerums KK:s resultat på tävlingen är vi förstås stolta över att vi lyckades med prestationen att ta tre medaljer: Emelie Nordqvist tog guld i damjuniorklassen, Oliver Praetorius tog brons i herrjuniorklassen och Albin Samuelsson tog brons i klassen Ungdom pojkar. Dessutom blev det seger för Måns Westman (Ungdom pojkar) som ju tränar med Lerums KK:s elitgrupp men formellt tävlar för Göteborgs Isdansklubb. Vidare kom klubbens Frida Sandgren på en fin sjundeplats bland damjuniorerna.

Vi gratulerar våra åkare i Elitseriefinalen och givetvis också våra elittränare Girts Jekabsons och Tamara Kuchiki! Se bilder nedan!

Oliver, Albin, Girts, Måns, Emelie och Tamara!

Oliver, Albin, Girts, Måns, Emelie och Tamara!

Frida Sandgren!

Frida Sandgren!