Välkommen till Lerums KK:s vårshow på is 2020!

Alla är hjärtligt välkomna på Lerums Konståkningsklubbs vårshow 2020 “Talang på is”! 

Och när vi säger “alla”, då menar vi verkligen alla! Årets vårshow är detta år, till följd av rådande omständigheter, i form av en unik webbsänd isshow! Showen har premiär tisdagen den 28 april kl. 19.00 och du kan nu förhandsköpa biljett till showen! Det finns inga begränsningar i antalet åskådare – alla kan köpa biljett i form av en länk till webbsändningen.

(Obs – man kan alltså se webbsändningen på premiärdagen den 28 april när länken skickas ut, men man kan givetvis också se den vid ett senare tillfälle! Man kan t.o.m. ladda ner en fil med hela showen till sin egen dator och se den precis när man vill!)

För att beställa biljett till webbsändningen, klicka på denna länk. Efter anmälan betalar man avgiften via swish. Man kan förutom biljett till själva isshowen (150 kr) också delta i ett lotteri med ett antal fina priser! Lottsedeln kostar 50 kr och vi lottar ut följande stjärnvinster:

1:a pris: presentkort på 1000 kr på Frölunda Lilla Saluhall
2:a pris: presentkort på 500 kr på Frölunda Lilla Saluhall
3:e pris: presentkort på 500 kr på Lerumsdelikatessen
4:e pris: stiligt herrbälte i läder (se bild nedan) från Saddler Scandinavia
5:e pris: elegant sminkväska i läder (bild nedan), också från Saddler Scandinavia
6:e och 7:e pris: entrébiljetter till Liseberg 2020, värde 120 kr/st

belt     bag

Vi tackar förstås särskilt våra sponsorer Frölunda Lilla Saluhall, Saddler Scandinavia och Lerumsdelikatessen för att de bidrar med vinster till vårt isshowslotteri.

Hjärtligt välkomna till “Talang på is” – Lerums KK:s vårshow på is 2020!

Orange Red Glowing Pylons Cement Concrete Hallway Tunnel Corrido