SPONSORER

VILL DU BLI SPONSOR TILL LERUMS KONSTÅKNINGSKLUBB? 

Lerums Konståkningsklubb är en klubb i positiv utveckling! Vi har bredd och elit och genom vår populära skridskoskola fylls det på med nya barn. Som sponsor till vår klubb kan du välja att synas i hallen med företagsnamn eller kanske till och med arrangera en marknads-, kund- eller företagsaktivitet. I hallen arrangeras årligen tävlingar som till exempel elitserietävlingar, och flertalet stjärn- och klubbtävlingar som drar mycket publik. Klubbens ambition är att våra sponsorer skall känna att man verkligen får tillbaka sin investering, samtidigt som man är med och stötta klubbens verksamhet. Vi ser gärna att sponsorerna aktivt delar med sig av idéer och ger förslag på aktiviteter för att både sprida kunskap om konståkning och dra nytta av sitt sponsorskap. Klubben välkomnar idéer och vill göra sitt yttersta för att arbeta fram gemensamma lösningar med våra sponsorer. Några förslag på sponsring:

• Reklamplats på sarg (5 000 kr/plats och år)

• Reklamplats på vägg (5 000 kr/plats och år)

• Familjedag – vi anordnar en familjedag för ert företag, låt era anställda tillsammans med familj umgås på isen några timmar. Vi ordnar med eventet och våra tränare är behjälpliga på isen. Av erfarenhet ett mycket uppskattat event!

• Namn på tävling/aktivitet i samarbete med sponsor

• För egna sponsorförslag kontakta oss gärna.

Kontaktpersoner: Marika Hermansson sponsoransvarig@lerumskk.se

Mer om klubben Lerums Konståkningsklubb bildades 1982 och har sedan dess bedrivit verksamhet i Vättlehallen i Lerum. Klubben har ett flertal åkare som deltar i Svenska Konståkningsförbundets elitserie och på SM och även på NM. Klubbens populära skridskoskola genomförs under såväl höst- som vårtermin. För barn och ungdomar som vill börja träna konståkning kan klubben erbjuda singelåkning och show- och hobbyåkning kombinerat med dans och fysträning. Vi har också en hoppsele som vi tränar konståkningshopp med. Många åkare går vidare från skridskoskolan till våra konståkningsgrupper. Klubben har dessutom en nybörjargrupp för vuxna. Inför jul och inför vårterminens avslutning håller vi våra traditionella uppvisningar, där alla åkare deltar.

 


Klubbens huvudsponsor:

logga sparbanken 130225


Sponsor av vår tävling Minipiruetten ICA Kvantum Cup:

ICA kvantum_lerum_logo


 

Lerums Delikatessen logo ny

 

HermanssonsBygg_logo_200512


BLI GULDFADDER TILL LERUMS KONSTÅKNINGSKLUBB – läs om detta sponsorskap här!

 


Klubbens samarbetspartners:

– Stenkulans skola (profilskolan)

– Sport with Success – skridskor och konståkningsutrustning –  www.sportwithsuccess.se

– Thomas Öberg – skridskoslipning – läs här!

– Ulrik Sandberg – mentor i ständigt förbättringsarbete – länk på Linked In: www.linkedin.com/in/ulriksandberg1